Fjernvarme

Loddede pladevarmevekslere fra SWEP

Energieffektivitet, minimale tab og costoptimalt design er centrale elementer i ethvert fjernvarmesystem. Her kommer de store loddede pladevarmevekslere fra SWEP virkeligt til deres ret.

De er ikke alene omkostningseffektive pga.deres høje energieffektivitet samt et let og kompakt design; de fremstilles også med minimal anvendelse af råstoffer, hvilket er et ekstra plus, fordi det medvirker til at mindske projekts samledes miljøbelastning.

SWEPs B439 og B649 modeller er allerede valgt til flere store danske fjernvarmeprojekter hvor de typisk anvendes i vekslerstationer for effektiv sammenkobling mellem transmissionsnettet og distributionsnettet som opererer ved lavere temperatur og tryk. Den enkelt varmeveksler har typisk en kapacitet på 10 MW eller mere i et kompakt og pladsbesparende design.

IN-Therm leverer beregningsgrundlag, tegninger og 3D filer af alle relevante vekslere, klar til at integrere allerede i projekteringsringfasen.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 93 36 33 eller send en mail til intherm@intherm.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.