SWEP

SWEP loddede varmevekslere

Loddede varmevekslere fra SWEP har en række unikke fordele. Veksleren er kompakt sammenlignet med en traditionel pladevarmeveksler, hvilket gør både pladsbesparende og nemmere at håndtere. Loddede varmevekslerne er pålidelige, energieffektive og robuste og vinder derfor hastigt frem indenfor alle applikationsområder. Produktporteføljen fra SWEP dækker alle størrelser og behov med fra små modeller i VVS-applikationer op til store modeller til f.eks., fjernvarme, hvor en varmeveksler kan være på 10 MW eller mere.

SWEP-varmevekslere leveres i rustfrit stål med kobber lodning, komplet rustfrit stål eller titanium afhængigt af de driftsmæssige krav. Vi leverer beslag, støtteben og isoleringskapper efter ønske.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 93 36 33 eller send en mail til intherm@intherm.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.