Om os

Om IN-Therm A/S

IN-Therm A/S er grundlagt i 1990, oprindeligt som datterselskab af SWEP International. Formålet var fra start at markedsføre energieffektive varmevekslere til det danske marked. I 2003 ændres ejerforholdene og selskabet tog navneforandring til det det nuværende IN-Therm A/S med Ejner Pedersen i spidsen. I 2023 gennemførtes et ejerskifte og selskabet ledes i dag af Lars Sønderby Nielsen.

IN-Therm har gennem årene opbygget en solid base på det danske marked med en stor kundegruppe som nyder godt af firmaets ekspertise indenfor varmetransmission og alle applikationsområder for pladevarmevekslere. IN-Therms ingeniører har mange års erfaringer med dimensionering og valg af varmevekslere til alle applikationsområder og er dermed i stand til at give den optimale rådgivning til vore kunder.

Vi er fortsat specialister varmevekslere og i dag repræsenterer IN-Therm AS kompakte loddede vekslere fra SWEP International AB, pakningsforsynede varmevekslere og shell and plate varmevekslere fra Tranter AB.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 86 93 36 33 eller send en mail til intherm@intherm.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.